Thursday, January 14, 2010

::tq papa::

this entry is dedicated to my dearest hubby. sila jangan muntah, ok!

hii..takde pape pun sbnrnya. just nak share yg termasuk harini dah 3 hari berturut2 papa prepare breakfast utk aku bawak bekal ke opis (siap letak dlm tupperware tau). so 2 hari lps papa prepare roti bakar + teh 'o dan harini roti bakar dgn sosej. okla kan? TQ papa! esok2 tak tau la..sila prepare yg sedap2 ye papa! hihi

korg pun tau kan rumah aku jauh dari opis. so nak harapkan aku yg prepare sendiri mmg tak dpt la. mana sempat nak prepare breakfast, terkejar sana-sini. bukannya apa, semenjak dua menjak ni aku mmg takleh masuk makanan2 pagi yg beli mcm bihun, nasi lemak. lagipun mana sempat nak makan bila sampai opis. trip sehala ke opis pun dah makan 1 1/2 jam. sampai2 takkan nak pegi cari makan lagi. kat sini takleh turun breakfast after 8.30. kang tak pasal2 naik satu lif dgn madam tksu yg garang ittew. berjawab pulak jap lagi. huhu!

so, tq so much papa for ur understanding. i love u.

p/s: tetiba aku rasa cam bosan tengok blog layout ni. mcm nak tukar kpd yg lama pulak..hihi. apa nak jadi ngan aku ni.

6 comments:

izz said...

so sweeeeeeetttttttt... ai loike! :D

La Leeda said...

aku pon rsa terharu sgt bila hubby tapaukan breakfast tuk aku.sbb aku mmg ska bwk bekal.ha2.

Ayu Fairuz said...

err.. layanan istimewa.. de pe2 yg istimewa ke.. huhu

Nisa said...

ayu: soalan ada makna tuuuu....hihi

tuang & kak izza: mmg rasa sweet je bila sesekali kena layan cenggitu. kalo selalu kan best! heheh

Dari Jalan Kopi said...

dulu dia selalu mskkan gua. kerja gua pergi beli barang dapur. kerja dia kerjakan dapur.

sumpah. masakan dia sedap.

cuma - dia selalu bertukang bila malam mengambang. kacau line nk bergayot.

Nisa said...

mmg hobi dia bertukang. tp skrg ni kena tggu time sesuai sbb kiri kanan umah ada baby :p

sedap ke masakan dia? err..bolehla..haha!