Thursday, January 7, 2010

::gembira::

alhamdulillah..kami baru je balik cuti2 malaysia di kelantan. pasal trip 3d2n ke kelantan aku story in the next2 entry wokeh? (muhahah..excited nak story macam trip pegi london je kan? :p). hari ni baru masuk ofis rasa cam malas2 je..maklumla lama cuti. hihi

tapi yg bestnya kami ke kelantan dengan hati yg sangat hepi dan balik dari kelantan pun masih very hepi walaupun duit dah kering. now..still in mode hepi walaupun masih batuk+ selsema.

alhamdulillah.

3 comments:

shah said...

patut la tak update, dah tukar tempat...mana ole2 aku?

the shoeaholic mummy said...

aku pun gi kelate hari tuh but one day business trip LOL. series tak puas berjalan/bersoping. ingat bebila ada masa nak gi sana lagi hu hu

Nisa said...

shah: ole2 takde..xcukup bajet :p

erry: kalo ko nak pegi aku nak kirim ye..hihi