Tuesday, October 27, 2009

picnic

last weekend bz jugakla..hari sabtu dah ke sg. buloh lawat my SIL yg baru deliver. lepak2 umah dia MIL ajak makan nasik bagai lps asar baru gerak balik nilai itupun sbb malam tu nak buat pudding cocktail yg papa request utk bawak ke picnic opis dia di PD. hehehh..lagipun tu je yg aku pandai buat pun, kang dia suh bawak ayam dendeng ke nasi beriani ke tak ke padah dibuatnya??

so, hari ahadnya dari kul 10 lebih gerak dari umah sampai la ke pkl 5 berpicnic di pantai teluk kemang, PD. sampai sunburn2 anak jantanku si adam itu..main pasir tak hengat! aku tak mandi pun..tgk je diorg bersuka ria..diorg bawak juadah macam2. siap buat bbq lagi! aku tumpang makan je la..lagi seronok! org lain lps makan, mandi. lps mandi, makan. aku plak, lps makan, makan dan makan lagi..hihi.

alkisah kitorg ni bawak camera konon nak snap la gambar canggih2 tepi laut tp pandai sgt memasing tak check betul2 baterinya. henpon aku pun bateri kong gak. so just dpt amik gmbr dgn henpon klasik papa je la..bolehla dari xde. ok..kita layan gambar plak ye!

huh..best kan? siap ada kambing lagi..nasib baik yg tu aku tak makan..kalo tak..

adam tgh syok main pasir

papa pun sama tekun melayan adam

makan time!

best woo..hihi

adam sunbathing

i said no! no! no!

4 comments:

LeeDaHae said...

eh,kan ke ko prego sis? - tuang

Nisa said...

prego? kalo sos prego tu ye..kalo prego lagi satu tu blum ada rezeki la tuang..aku masih berusaha. hihi

Dari Jalan Kopi said...

kacak seluar brader tu.
bunga bunga cinta
kahkahkah.
nak ketawa payah nak menangis susah.

Nisa said...

haha! kata hawaiii..seluar bunga2 barulah careee..